Het team van Zorgstelsel Unpacked groeit!
20 juli 2021 
0 min. leestijd

Het team van Zorgstelsel Unpacked groeit!

Yes, we krijgen nog meer versterking! Ook Aniek versterkt deze zomer het team van Zorgstelsel Unpacked!


Aniek Schouten


Over Aniek

"Ik ben Aniek Schouten en studeer de European Master in Health Economics and Managements. Ik ben blij dat ik deze zomer stage mag lopen bij Zorgstelsel Unpacked!

In mijn studie specialiseer ik me in de financiën-, management-, en beleidskanten van de gezondheidszorg. Op één punt loop ik echter vaak vast: het beeld van de praktijk blijft voor mij nog er abstract. De theorie en case-studies die worden besproken tijdens de studie zijn vaak puur vanuit een helikopter perspectief, terwijl de dagelijkse gevolgen voor de zorgprofessional nauwelijks benoemd worden.

Toen Indya tijdens een online workshop vertelde over haar bedrijf en de visie die ze daarmee heeft, samen met anderen sparren over zorgonderwerpen, was ik dan ook meteen enthousiast. Zó krijgt iedereen een beter totaalbeeld.

Ik kijk ernaar uit om de komende weken inhoudelijk bezig te zijn voor Zorgstelsel Unpacked. Zo kan ik mijn kennis verbreden en mijn softskills versterken. Ik ben erg enthousiast om de community verder op te bouwen en het zo voor iedereen mogelijk te maken ideeën over het zorgstelsel te kunnen bespreken met anderen."

Over de schrijver
Hi, mijn naam is Indya en ik werk als gezondheidseconoom, ondernemer en spreker. Ik ben de eigenaar van Zorgdromers en help jou om jouw droom in de zorg waar te maken. Dat doe ik vanuit mijn kennis van het zorgstelsel, ervaring met veranderkunde en obsessie met persoonlijke ontwikkeling. En op die manier bouw ik ook aan mijn eigen zorgdroom én aan mijn droomleven. Zodat ik vanuit mijn eigen kracht en met heel veel plezier kan werken aan betere zorg, samen met zorgdromers en zorgorganisaties.
Reactie plaatsen