De allereerste stagiair van Zorgstelsel Unpacked!
03 juli 2021 
1 min. leestijd

De allereerste stagiair van Zorgstelsel Unpacked!

Izel had mij al gevonden voordat mijn website überhaupt online stond. Ze stuurde een bericht via LinkedIn: of ze stage mocht lopen bij Zorgstelsel Unpacked deze zomer, want ze wilde graag bijdragen aan de visie om samen de zorg begrijpelijker én beter te maken.

Ik ontving het bericht en liep een beetje verward naar mijn vriend toe in de andere kamer: "uh, er wil iemand stage lopen bij Zorgstelsel Unpacked? Mijn website staat nog niet eens online...". Wat vrij snel veranderde in: "Hoe cool is dit! Wat een compliment voor mijn bedrijf dat het concept iets is waar anderen graag aan willen bijdragen!"

Natuurlijk was het even spannend om een stagiair aan te nemen zo vroeg in het opzetten van mijn bedrijf, maar ik ben helemaal enthousiast. Izel is leergierig, georganiseerd en snapt precies wat ik met Zorgstelsel Unpacked wil. Ze pakt zelfstandig thema's op en leverde op dag 2 al een mooie bijdrage aan het onderwerp 'preventie in de huisartsenzorg', die naar 160+ mensen werd gestuurd.

Dank Izel Yildirim dat je mij en mijn bedrijf hebt gevonden. Het wordt een mooie zomer!


Izel Yildirim

Over Izel:

‘’Ik ben Izel Yildirim en doe momenteel een master in Health Economics and Management. Gedurende de zomerperiode ben ik werkzaam als stagiaire bij Zorgstelsel Unpacked en zal ik mij focussen op het preventieve deel van ons zorgstelsel.

Waarom ik heb gekozen om stage te lopen bij Zorgstelsel Unpacked? Zelfs na 4 jaar focussen op en studeren over gezondheidszorgstelsels zie ook ik door de complexiteit van de stelsels soms door de bomen het bos niet meer. Het doel van Unpacked, één plek creëren waar je samen met anderen kan leren en sparren over het zorgstelsel, sprak mij daarom gelijk aan.

Zorgstelsel Unpacked is voor mij de plek om te leren, up-to-date te blijven met ons zorgstelsel en te verbinden met mensen met dezelfde of andere interesses in het zorgdomein. Lid zijn van de community is voor mij als student in het bijzonder waardevol om nog beter grip te krijgen op mijn toekomstige werkveld.’’

Over de schrijver
Hi, mijn naam is Indya en ik werk als gezondheidseconoom, ondernemer en spreker. Ik ben de eigenaar van Zorgdromers en help jou om jouw droom in de zorg waar te maken. Dat doe ik vanuit mijn kennis van het zorgstelsel, ervaring met veranderkunde en obsessie met persoonlijke ontwikkeling. En op die manier bouw ik ook aan mijn eigen zorgdroom én aan mijn droomleven. Zodat ik vanuit mijn eigen kracht en met heel veel plezier kan werken aan betere zorg, samen met zorgdromers en zorgorganisaties.
Reactie plaatsen