Maak jouw zorgdroom waar

De cursus die elke zorgdromer nodig heeft

Leren over de zorg
Zorgverbeteraars

Anderen meenemen

Leer hoe je anderen laat rennen voor jouw zorgdroom, omdat ze het zelf graag willen (en niet omdat jij het van ze vraagt)
Leren over de zorg

Zorgstelsel gebruiken

Leer hoe je het zorgstelsel kan gebruiken om jouw zorgdroom waar te maken (in plaats van het als vijand te zien)
Coaching

Financiering

Leer hoe je financiering krijgt die bij jouw zorgdroom en jouw doelgroep past (en stop met jezelf in allerlei bochten wringen)
Over Indya
"In de cursus neem ik je stap voor stap mee in hoe je jouw zorgdroom waarmaakt. Ik leer je de mindset en de skills die het mogelijk maken, geef je structuur en een plek waar je al je vragen kan stellen"
Indya Duivenbode (maker van de cursus)

De modules

Wat?

 • Visualiseren
 • Motivatie
 • Doelen

Resultaat:

Jouw zorgdroom staat als een huis en past bij wie jij bent, zodat jij zeker weet dat je de juiste dingen doet en jouw zorgdroom vol kan houden

Wie?

 • Wie ben ik
 • Voor wie
 • Wie heb ik nodig

Resultaat:

Je weet waar je goed in bent en waar je hulp wil vragen, weet alles over jouw doelgroep en je weet wie je nodig hebt voor jouw zorgdroom

Hoe?

 • Anderen mee 
 • Zorgstelsel helpt
 • Financiering

Resultaat:

Je weet welke mindset en skills er nodig zijn om jouw zorgdroom waar te maken en kan dit toepassen op jouw zorgdroom

Wanneer?

 • Realistisch plan
 • Prioriteren
 • Grenzen stellen

Resultaat: 

Je voelt je niet meer overwhelmed maar weet precies hoe je met plezier en op jouw tempo jouw zorgdroom waarmaakt

Extra

 • Opschalen
 • Meer invloed 
 • ... veel meer

Resultaat: 

In deze module vindt je specifieke lessen die je kan bekijken wanneer ze voor jou relevant zijn, zodat jij die diepgang hebt de je zoekt

Podcasts

Je kan de cursus luisteren in audiovorm, waardoor je aan jouw zorgdroom kan werken waar en wanneer je maar wil

Werkboek

Je krijgt een uitgebreid werkboek waardoor jij alles gelijk kan toepassen op jouw specifieke zorgdroom

Club

Je krijgt toegang tot een online omgeving, waar je vragen kan stellen en andere zorgdromers kan ontmoeten
Leren over de zorg
49,-

Cursus 'Zorgdroom waarmaken'

3 vragen aan maker Indya

Sparsessie

Waarom heb je de cursus gemaakt? 

Met deze cursus hoop ik mijn eigen zorgdroom waar te maken: dat er straks een leger aan mensen is die weet hoe ze hun droom in de zorg waar kunnen maken. En dat zij door de cursus dan heel veel invloed hebben en alle goede ideeën die er al zijn in de zorg nu ook echt werkelijkheid worden. Ik merkte tijdens veel individuele trajecten met zorgdromers dat ik dezelfde dingen aan het uitleggen was of dezelfde opdrachten meegaf, en dacht toen: dat moet anders kunnen en waarom maak ik het dan ook niet gelijk toegankelijk voor een veel grotere groep? 

Waarom ben jij geschikt bent om deze cursus te geven?

Ik leer zelf het liefst van mensen die het zelf aan het doen zijn, leuk kunnen uitleggen en gepassioneerd zijn over wat ze doen. Ik houd ervan als dingen gestructureerd zijn, gelijk toepasbaar en op mijn eigen tempo te volgen zijn. Ik wil namelijk iets leren om het zelf vervolgens te kunnen doen, en dat is iets anders dan een keer luisteren naar iemand met veel status. Daarnaast helpt het natuurlijk dat ik gezondheidseconoom ben (lees: expert in het zorgstelsel), veel ervaring heb met het 1-op-1 coachen van zorgdromers, consultancyopdrachten doe op alle plekken in de zorg, en al eerder cursussen heb gemaakt (bijv. van intentie naar preventie). Alle kennis en kunde die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan - en die voor jou relevant is, zit in de cursus. 
Spreker

Wat is er bijzonder aan deze cursus?

Het toffe aan deze cursus is dat het vet laagdrempelig is (lage prijs + op eigen tempo). Daardoor kan elke zorgdromer het gebruiken als hulp om hun zorgdroom waar te maken. Ook is de cursus in audiovorm te luisteren, waardoor je aan de cursus kan werken waar en wanneer je maar wil (want ik weet dat het lastig is om weer iets 'extra's' te doen qua tijd). En er zit een uitgebreid werkboek bij de cursus waardoor je alles direct kan toepassen op jouw zorgdroom. Dus geen oefeningen waar je nooit meer iets mee doet, maar waarmee je wat je hebt geleerd direct kan implementeren. Oh en de club! Een online omgeving waar je andere zorgdromers kan ontmoeten die de cursus doen, en vragen kan stellen. In andere woorden: een bomvolle waardevolle cursus voor weinig geld. 

Maak jouw zorgdroom waar

FAQ over de cursus

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Zolang de cursus bestaat. Het idee is om de cursus periodiek te 'updaten' zodat jij altijd toegang hebt tot een kwalitatief hoge cursus. Zonder extra kosten natuurlijk ;). Het is daarom interessant om de cursus te kopen nu de prijs zo laag is.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Als je alleen luistert naar de cursus, dan kost dat je max 3 uur. Daarnaast kosten de opdrachten tijd. Maar deze helpen jou direct verder met jouw zorgdroom, dus het is meer tijd die je aan je zorgdroom besteed dan aan de cursus. Ook is er een aparte les in de cursus die helemaal gericht is op hoe je tijd maakt voor de cursus en voor jouw zorgdroom, want ook dat is een skill die je nodig hebt om jouw zorgdroom waar te maken.

Kan ik de cursus via mijn werkgever kopen?

Ja wat mij betreft wel, maar het ligt natuurlijk aan je werkgever. Het handigste is om de cursus zelf te kopen en vervolgens de factuur te declaren bij je werkgever.

Is de cursus geaccrediteerd?

Nee op dit moment niet. Mogelijk ga ik dit op een later moment wel regelen.

Ik twijfel of de cursus voor mij is

De cursus is voor jou als jij een zorgdroom hebt die je waar wil maken. Het maakt niet uit waar je werkt in de zorg, of je nou zorgverlener bent of meer op beleidsniveau werkt, de cursus is voor iedereen toe te passen. Als je zover bent gekomen dat je deze vraag leest, twijfel ik eigenlijk niet meer of de cursus voor jou is. Lets go!

Andere vraag?

Stuur een mail naar info@zorgdromers.nl met jouw vraag en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord