Persoonlijke hulp

Aandacht voor jouw situatie

Coaching
Over Indya
Soms is het tijd voor meer dan alleen een cursus of een training. Soms heb je echt even persoonlijke aandacht nodig om weer een volgende stap te kunnen zetten. Elke situatie is uniek en vaak is het gewoonweg fijn als er iemand met je meedenkt. 


Ik help je daar graag mee. Als gezondheidseconoom heb ik vaak net een andere invalshoek en kan ik je helpen met zowel strategie als veranderen. Hieronder staan de verschillende manieren waarop ik je persoonlijke hulp kan bieden. Kijk vooral wat voor jou op dit moment het beste past. 


PS. Onderaan vind je meer info over de nieuwe subsidieronde die eraan komt. Deze wil je niet missen als jouw zorgdroom of werk te maken heeft met ouderen en langer zelfstandig wonen. Je kan dan namelijk 6 maanden lang persoonlijke begeleiding krijgen. 

Opties persoonlijke hulp

Sessie

Sparsessie

We plannen een online sessie in waarin we samen een oplossing zoeken voor jouw vraagstuk. Juist wanneer het echt complex is of je helemaal vast zit. 


Deze optie is handig wanneer je direct meerdere aspecten wil bespreken 


97,- 

persoonlijke hulp

Begeleiding

We gaan langere tijd samenwerken om jouw zorgdroom waar te maken. Dit kan via een strippenkaart of een all-in traject. Ik ben er voor al je vragen. 


Deze optie geven we samen vorm aan de hand van jouw situatie en behoefte


O.b.v. jouw budget

Subsidie ouderenzorg

Heb jij een zorgdroom die ervoor zorgt dat ouderen langer thuis kunnen wonen? Dan is er een subsidie beschikbaar voor jou om een implementatie- en opschalingscoach in te huren.


De subsidie is 10.000 euro en hiervoor krijg je 6 maanden hulp. Via voorgaande rondes van deze subsidie heb ik alzorgprofessionals succesvol geholpen met hun droom. En ik sta te springen om nog veel meer zorgdromers te helpen. 


De subsidie opent op 12 september. Wil je graag met mij een aanvraag doen voor de subsidie? Stuur me dan een bericht (indya@zorgdromers.nl) dan kijken we of we een match zijn.